HAMONI HARMONIZER

HAMONI HARMONIZER

Zmanjšajte vpliv negativnega električnega sevanja v vašem domu.

Harmonizacija prostora

Harmonizacija prostora pomeni nevtralizacijo škodljivih okoljskih sevanj v naših domovih, javnih ustanovah ter delovnih mestih.

V današnjem času je praktično vsaka zgradba polna električnih naprav, ki oddajajo nevarna in škodljiva sevanja. Tudi če smo sami dovolj ozaveščeni in v svojem domu ali na delovnem mestu ne kopičimo nepotrebnih električnih naprav, ne moremo preprečiti, da se le te ne bi pojavljale v naši neposredni bližini.

Stanovanjski bloki so skoncentrirano nahajališče žičnih in brezžičnih routerjev ter ostalih wi-fi naprav, računalnikov, mobilnih in stacionarnih telefonov, raznih anten in podobno. Ko k temu dodamo še vse električne naprave (hladilniki, pečice, mikrovalovne pečice, el. štedilniki,…) nam postane takoj jasno, da živimo v  zelo nezdravem okolju.

ODLOČITE SE ZA HARMONIZACIJO PROSTORA

Rešitev, ki jo ponujamo, imenujemo harmonizacija prostora ali drugače povedano – prostor v katerem živimo z izdelki, ki jih ponuja biozaščita, nevtraliziramo škodljivih sevanj.

Pri nas na: https://www.biozascita.si boste našli izbrane izdelke, katere smo najprej preizkusili sami in preverili ali resnično nudijo harmonizacijo prostora. Na odgovor nam ni bilo potrebno čakati pretirano dolgo. Izboljšano splošno počutje je opazno že po nekajdnevni uporabi. Harmonizacija prostora je bila opravljena uspešno. Izdelki, ki jih nudimo na: https://www.biozascita.si, resnično pripomorejo pri boljšem splošnem počutju in splošnem zdravstvenem stanju.

Meni