1. Domov
  2. /
  3. Posteljnina
  4. /
  5. Aloe vera kristalno – magnetna terapijska “Memory” blazina

Aloe vera kristalno – magnetna terapijska “Memory” blazina

94.70 

“Memory” blazina (blazina s spominom) je narejena iz elastične spominske pene občutljive na toploto in težo človeškega telesa in omogoča udobno spanje. Vsebuje mikro zračne komore, zaradi katerih je blazina zračna in mehka. Popolnoma se prilagodi obliki, teži in telesni temperaturi in ohranja vratna vretenca in glavo v naravnem položaju.

Osnovne karakteristike:

Tkanina: 100 % PES (poliester) z Aloe Vera in Silver zaključno obdelavo.
Polnilo: 100 % memory pena.
Kristalni trakovi: Všiti trakovi z kristali in magneti za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja. Kristalne in magnetne trakove je možno vzeti ven.
Opomba: Zmanjša se stres in utrujenost, bolečine v vratu, odpravlja nespečnost in nočne more ter omogoča miren spanec.

Šifra: PRO-01907
Kategorija: Posteljnina

“Memory” blazina (blazina s spominom) je narejena iz elastične spominske pene občutljive na toploto in težo človeškega telesa in omogoča udobno spanje. Vsebuje mikro zračne komore, zaradi katerih je blazina zračna in mehka. Popolnoma se prilagodi obliki, teži in telesni temperaturi in ohranja vratna vretenca in glavo v naravnem položaju. Po končanem spanju se oblika blazina vrne v prvotni položaj. Ergonomija, higiena, vzdržljivost in toplotna občutljivost so le nekatere izmed lastnosti spominske pene. Z blazino je na voljo tudi vstrezna prevleka z zadrgo, izdelana iz mehke elastične pletene tkanine dodatno obdelane z aloe vero ali drugimi esencami po želji. Kristali v blazini pomagajo pri uravnoteženju energetskega polja in stabilizaciji razpoloženja, njena redna uporaba blaži glavobole in migrene, anksioznost, nemir in nespečnost, stimulira svetle misli in odpravlja splošno utrujenost in izčrpanost. Vibracije kristalov in mineralov prinašajo mir, počitek, sprostitev in odpravljajo nočne more. Spanje na blazinah s kristali zmanjšuje bolečine v vratu in hrbtu ter prinaša sprostitev in globok, sproščujoč spanec. Ta blazina pomaga pri oteženem dihanju in občutku pritiska v prsih ter zagotavlja duševni mir, pomirja sanje in spodbuja njihovo pomnenje (predvsem zaradi vpliva ametista) ter krepi meditativne sposobnosti če ste pogosto pod stresom.

Dimenzije: 38 x 53 x (10-12) cm.

Omenjeni artikel je možno naročiti tudi samo z magneti ali samo s kristali. Odvisno od vaših želja.

Za ceno pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na vstopni strani desno spodaj ali direktno na mail: info@biozascita.si

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni