1. Domov
  2. /
  3. Posteljnina
  4. /
  5. Antirevmatska kašmir kristalno – magnetna prešita odeja 90x200cm

Antirevmatska kašmir kristalno – magnetna prešita odeja 90x200cm

613.81 

Kratek opis:

Tkanina: KAŠMIR (100 % naravno volneno krzno z dodatkom kašmirja), z ene strani in zaščitna tkanina CARBON z druge strani.

Polnilo: 200 g volnena vata iz 100 % volne in 300 g bombažna vata iz 100 % bombaža (polnilo je iz 100 % naravnih materialov).

Prešita odeja ima 5 magnetnih trakov in 5 kristalnih trakov, ki jih po potrebi lahko vzamemo ven.

Prešita odeja ima tudi zapiralo in 1 rezervni magnetni trak.

 

 

 

 

Šifra: PRO-01736
Kategorija: Posteljnina

Ta antireumatska kristalna prešita odeja je mehka in voluminozna, izdelana iz naravnih materialov zato se še posebej priporoča za ljudi, ki se močno potijo, da bi lahko obdržali higijeno svojega ležišča. Zahvaljujoč vibracijam kristalov takoj na začetku uporabe prihaja do pozitivnega učinka na splošno stanje organizma. Med uporabo prihaja do postopnega zmanjševanja in eliminacije bolečine v telesu uporabnika, spodbuja se cirkulacija krvi in delovanje živčnega in prebavnega sistema. Kristalni trakovi delujejo pozitivno na zmanjševanje nemira, anksioznosti, straha, skrbi, nespečnosti in depresije ter odstranjujejo občutljivost na vremenske spremembe. Vibracije kristalov imajo pozitiven vpliv na umirjanje uma in misli, prebujajo entuzijazem in razpršujejo negativno energijo, prinašajo emotivno ravnovesje in mentalno moč, blažijo nestrpnost in prinašajo radost, strast in občutek čutnosti ter odstranjujejo emocionalne blokade in napetost. Kristali blažijo negativne in spodbujajo pozitivne emocije, blažijo emocionalne traume in šoke ter odstranjujejo nočne more in strahove. Ta kristalna prešita odeja se priporoča vsem starostnim skupinam, še posebej mladoletnikom ker pozitivne vibracije kristala umirjajo občutek  besa, strahu, stimulirajo odprtost in komunikacijo ter mentalno ravnovesje in moč, ojačajo miselne procese in stimulirajo intelektualne sposobnosti, spodbujajo koncentracijo in kreativnost, samozavest, samospoštovanje in potrpežljivost in odstranjujejo mentalno vznemirjenost ter hiperaktivnost kar omogoča globok spanec.

Omenjeni artikel je možno naročiti tudi v poljubni dimenziji, samo z magneti ali samo z kristali. Odvisno od vaših želja.

Za ceno pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na vstopni strani desno spodaj ali direktno na mail: info@biozascita.si

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni