1. Domov
  2. /
  3. Osebna zaščita pred sevanjem
  4. /
  5. FILTER ZA VODO AQUA BALANCE II

FILTER ZA VODO AQUA BALANCE II

835.00 

– Vrhunska filtracija z Reverzno Osmozo
– Dodajanje mineralov in Anionov
– Grelnik vode, do 100°C, za čaj, kavo…
– Brez Montaže – postavite na pult, priklopite v elektriko, uporabljate
– Izredno preprosta uporaba

Kategorija: Osebna zaščita pred sevanjem

Filtri, ki iz vode odstranijo največ onesnaževalcev, so filtri z Reverzno Osmozo

Reverzna osmoza je proces, ki na naraven mehanski način iz vode odstrani vse v vodi topne snovi. Skozi polprepustno membrano z izredno majhnimi porami lahko prodrejo samo majhne molekule vode. Preostale zajete snovi se tukaj ne kopičijo, ampak se takoj odvedejo v odpadno vodo. Na industrijski način se po tej metodi na primer razsoljuje tudi morska voda. Revrzno osmozni sistemi so povsod po svetu poznani kot najučinkovitejši filtri za vodo. Z rezervno osmozo pridobljena voda je po svoji čistosti primerljiva z vodo iz neokrnjenih naravnih izvirov. Samo takšna »izvirska« voda lahko v telesu optimalno učinkuje.

Aunity Aqua Balance deluje po principu Reverzne Osmoze
Aunity Aqua Balance sistem je prilagojen stanju vode in razmeram v Evropi. Opremljen je s funkcionalno komandno ploščo z gumbi na dotik, indikatorji in opozorili, ki omogočajo varno in zanesljivo upravljanje in uporabo. Pri delovanju, obliki in velikosti aunity AQUA BALANCE sistema sta bili upoštevani potreba po čisti pitni vodi in kraj postavitve naprave, to je v kuhinji. Postavitev v kuhinji je optimalna rešitev za čiščenje pitne vode, saj izključuje možnost kontaminacije vode v ceveh, ventilih, pipah in podobno. Očiščena voda je takoj uporabna za pitje, kuhanje in druge namene. Rezultat je izjemen. Čaj na primer ostane čist/jasen tudi potem ko se ohladi. Prav tako lonci, grelniki vode in aparati za kavo ostanejo dlje časa kot novi, ker zaradi mehke vode ne pride do odlaganja apnenca. Voda je okusna in ima veliko pozitivnih lastnosti za zdravje.

Filtracija omogoči pH-nevtralizacijo vode, sprostijo pa se tudi minerali. Fiziološka struktura vode se ne spremeni. Filtracija se ne izvede agresivno in vode ne razbije na molekularne dele. Iz vode se zanesljivo odstranijo težke kovine, kot na primer baker in svinec, klor, ostanki zdravil, pesticidi, mikroorganizmi, delci apnenca in rje, organske snovi, ipd.. Prav tako tudi azbestna vlakna, bakterije in vse druge nečistoče, ki so večje od 0,001 – 0,0001 mikrona.

Filtrirni sistem je namenjen filtriranju vode iz vodovodnega sistema in zagotavlja zanesljivo izločevanje škodljivih snovi in mikrobov iz vode v obdobju do enega leta, oziroma 5800 litrov prefiltrirane vode. Interval menjave filtrov je odvisen od količine filtrirane vode in od kakovosti vode.

V Aqua Balance sistemu so vgrajeni izključno visoko kakovostni materiali, ki so posebej odporni med drugim tudi na tvorbo biofilmov, oziroma mikroorganizmov. Izdelek je sestavljen v Nemčiji za podjetje Aunity. Podjetje Aunity nudi 24-mesečno garancijo, ki začne veljati z datumom nakupa.

Sistem vsebuje tri vrhunske filtre

• Dvostopenjski filter z aktivnim ogljem za odstranjevanje nepolarnih in organskih snovi, v katerem je integriran predfilter za bruto nečistoče. Življenjska doba je 12 mesecev.
• Mikro-kapilarni filter (Reverzno osmozna membrana) za odstranjevanje drobnih, finih snovi iz vode, skozi mikrofiltracijo. Življenjska doba je 12 mesecev.
• Pretočna komora za revitalizacijo in obogatitev vode z anioni in minerali. Priporočena menjava komore je vsake 3 mesece.

Aunity priporoča, da se vsi filtri menjajo najkasneje po 12 mesecih. Na ta način ste varni in preprečite razvoj vsakršnih bakterij.

Blagovna znamka:
Aunity
aunity GmbH
Friedrich-List-Str. 49
33100 Paderborn
Germany

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni