Akcija!
  1. Domov
  2. /
  3. Harmonizacija prostora
  4. /
  5. Hamoni Harmonizator

Hamoni Harmonizator

169.00 

Hamoni Harmonizator je naprava, ki občutno zmanjša vpliv stresa, ki ga povzroča nevarno elektromagnetno sevanje. Naprava vsebuje črn, steklasti mineral, tako imenovan plemeniti Šungit. Naprava Hamoni Harmonizator je majhnih dimenzij zato je v prostoru skoraj povsem neopazna.

Preberite več o Hamoni Harmonizator – ju:

 

Šifra: HH-1
Kategorija: Harmonizacija prostora

Predstavljamo vam novost na sovenskem trgu – Hamoni Harmonizator. Naprava je razvita z jasnim ciljem – kako preprečiti nevarna električna sevanja doma in na delovnem mestu. Hamoni Harmonizator je proizvod nemškega znanja in dosega zavidljive rezultate pri preprečevanju sevanj, ki jih povzročajo naprave kot so: računalniki, TV – sprejemniki, mobilni telefoni, wi-fi … Pri Bio zaščiti vam priporočamo uporabo Hamoni Harmonizatorja, saj boste le tako zaščitili sebe in svojo družino pred boleznimi in stresom, ki jih povzroča moderna tehnologija.

Hamoni Harmonizator

Hamoni Harmonizator je naprava, ki občutno zmanjša vpliv stresa, ki ga povzroča sevanje z različnimi fizikalnimi opornimi točkami (izhodišči). Posledice tega zmanjšanja se lahko ugotavlja z neposrednim merjenjem na srcu v obliki signifikantno reducirane celokupne stresne obremenitve našega telesa. To pa je neposredna potrditev učinkovitosti delovanja naprave.

Naprava vsebuje črn, steklasti mineral, tako imenovani plemeniti Šungit. Ta mineral se nahaja le v Onega jezeru, v republiki Koreliji, v Rusiji. Mineral ima vrsto omembe vrednih fizikalnih in zdravju podpirajočih lastnosti, od katerih tukaj na kratko pojasnjujemo samo tiste, ki so pomembne za delovanje in učinkovanje naprave.

Če sevanje zadane plemeniti Šungit, ta zavrti levosučne dele v sebi tako, da se le ti preusmerijo na desno. Iz poizkusov, ki so jih izvajali s celicami vemo, da levosučno sevanje zavira rast, medtem ko desnosučno sevanje rast pospešuje. Poznano pa je tudi, da je sevanje, ki ga povzročijo električne naprave žal samo levosučno. Ta problem pa v naši napravi Hamoni Harmonizator korigira mineral, plemeniti Šungit.

Bio zaščita svetuje:

Hamoni Harmonizator je naprava, ki vam bo pomagala pri zaščiti pred škodljivim sevanjem. Ker pa ni pomembna samo zaščita od zunaj, vam na www.biozascita.si priporočamo kombinacijo uporabe Hamoni Harmonizatorja z Hamoni  vodnim setom s plemenitim Šungitom. Ta je termično aktiviran in ima zelo velik čistilni učinek. Poskrbite tudi za notranjo zaščito pred nevarnimi sevanji. Pijte prečiščeno vodo, ki bo občutno izboljšala vaše počutje.

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni