1. Domov
 2. /
 3. Osebna zaščita pred sevanjem
 4. /
 5. Hamoni vodni set “Plus”

Hamoni vodni set “Plus”

69.00 

Pred vami je set za vodo s plemenitim Šungitom, ki je termično aktiviran, s čimer ima sposobnost zelo velikega čistilnega učinka. Termična obdelava je naš raziskovalni prispevek, ki pa hkrati služi tudi kot prodajni argument, kajti takega artikla ni nikjer drugje v prodaji.

Komplet vsebuje

1x Hamoni vodni set Plus: Za polletno uporabo vode s plemenitim Šungitom.
2 x 30 g termično aktiviran plemeniti Šungit,
2 x 30 g kremenov kristal,
2 x 2 celi vrečkici,
2 x podstavki za kozarce.

 

Na voljo po naročilu

Šifra: HVS-1
Kategorija: Osebna zaščita pred sevanjem

Hamoni vodni set – naravni čistilec vode

Hamoni vodni set s Šungitom predstavlja naravni čistilec vode saj le to očisti mikroorganizmov, bakterij in pesticidov. Lahko ga imenujemo kar naravni filter. Njegova sestavina, mineral Šungit že dolgo velja za izjemno učinkovitega in zdravilnega. Njegova zdravilna moč, naj bi 10 x presegla moč drugih podobnih mineralov in pripomočkov za čiščenje. Ima zelo visoko vsebnost ogljika (95-98 %), kar je še posebej dobro za čiščenje umazane vode, ki jo dnevno uživamo ali pa za usklajevanje biopolja človeka.

Hamoni naravni čistilec vode:

 • očisti vodo vseh škodljivih organskih snovi,
 • v vodi uniči bakterije, mikroorganizme, prav tako pesticide in naftne derivate,
 • ščiti pred elektromagnetnim sevanjem,
 • je močan antioksidant,
 • deluje kot naravni filter,
 • izboljša okus in vonj vode,
 • nevtralizira neprijetne vonjave,
 • vodo obogati z elementi kot so kalij, silicij, natrij in mikroelementi v sledovih, kalcijevimi in magnezijevimi solmi, ki so optimalni za človeški organizem,
 • nase veže toksine.

Kaj je naravni mineral šungit

Šungit je naravni mineral, ki se na zemeljski obli nahaja le na enem koncu in sicer v Rusiji, v pokrajini Karelia. Njegova edinstvena kristalna mreža temelji na ogljiku. Ker šungit vsebuje veliko ogljika znanstveniki predvidevajo, da je del planeta našega osončja, saj kamnine s tako sestavo najdemo le še v vesolju.

Šungit čisti vodo različnih tujih substanc (kloroorganskih spojin, nitratov in nitritov kot tudi presežkov bakra, mangana in železa), popolnoma uniči jajčeca glist, očisti vodo na nežen in naraven način. Poleg tega obogati vodo s kalcijevimi in magnezijevimi solmi ter drugimi mikroelementi v koncentracijah, ki so optimalne za človeka.

Plemeniti šungit je po eni strani zelo učinkovit vodni filter po drugi strani pa odlaga na vodo povsem različno obliko ogljika, ki je odgovoren za pozitivni učinek pri mnogokaterem zdravstvenem problemu. Šungitno vodo lahko uporabljamo za pitje ali umivanje telesa. Z njo lahko zalivamo rastline. Zelo priporočljivo pa je, da šungitno vodo ponudimo tudi hišnim ljubljenčkom (psom, mačkam, pticam …).

Bio zaščita svetuje:

Uživajte čisto in zdravo vodo skozi celo leto. Hamoni vodni set s plemenitim Šungitom Ultra za celoletno uporabo vode.

 

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni