1. Domov
  2. /
  3. Zaščita pred sevanem
  4. /
  5. Kristalna podloga za na sedež

Kristalna podloga za na sedež

157.84 

Kristalna podloga ima naslon, ki se prilagaja obliki hrbta uporabnika, s čemer podpira spodnji del in zagotavlja pravilen položaj hrbtenice pri sedenju. Z všitimi trakovi na zadnji strani, se enostavno lahko pritrdi na vsak avtomobilski sedež, zato je primerna za vse tipe avtomobilov in dostavnih vozil. Lahko pa se uporablja tudi doma ali na delovnem mestu.

Osnovne karakteristike:

Tkanina: 100 % pliš ali tkanina CARBON z vtkano mrežo narejeno iz karbonskih vlaken.
Polnilo: 100 % volnena ali PES vata
Kristalni trakovi: Všiti trakovi s kristali za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja.
Opomba: Odpravlja bolečine v hrbtenici, medenici in mišicah.

Šifra: PRO-01867
Kategorija: Zaščita pred sevanem

Kristalna podloga ima naslon, ki se prilagaja obliki hrbta uporabnika, s čemer  podpira spodnji del in zagotavlja pravilen položaj hrbtenice pri sedenju. Z všitimi trakci se enostavno pritrdi na vsak sedež, zato je primerna za prenašanje in uporabo v hiši, pisarni, avtomobilu… Podloga uspešno akumulira toploto in tako naredi vsak stol bolj toplim in udobnim. Kristalni trakovi so natančno razporejeni na pomembne akupunkturne točke tako da podloga odpravlja in zmanjšuje lokalne bolečine v hrbtenici in medenici, pomaga pri prevenciji in blaženju bolečega in otrdelega hrbta, vnetih hrbtnih mišic in uščipnenega hrbta, izboljšuje cirkulacijo in blaži bolečine, ki jih povzročajo žolčni in ledvični kamni. Vibracije kristalov dvigajo energijski nivo organizma, sproščajo mišice in delujejo spodbujajoče na um, koncentracijo in motorični živčni sistem, odpravljajo kronično utrujenost, stres, nervozo in občutek besa, uravnotežujejo emocije in strasti ter umirjajo srce in stabilizirajo krvni tlak. Podloga se še posebej priporoča ljudem, ki so dolgotrajno izpostavljeni tehničnim sevanjem (sevanju daljnovodov, transformatorskih postaj, različnih električnih aparatov in pisarniški elektroniki, računalnikom, mobitelom, halogenskim svetilkam…) ker kristali čistijo prostor, razpršujejo negativno energijo in ščitijo proti delovanju takšnih škodljivih sevanj na človeško telo. Prav tako, specialna tkanina CARBON z vtkano mrežo narejeno iz karbonskih vlaken dodatno ščiti proti vsem vrstam sevanja katerim smo izpostavljeni.

Omenjeni artikel je možno naročiti tudi samo z magneti ali samo s kristali. Odvisno od vaših želja.

Za ceno pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na vstopni strani desno spodaj ali direktno na mail: info@biozascita.si

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni