1. Domov
  2. /
  3. Zaščita pred sevanem
  4. /
  5. Kristalno magnetni ledveni pas

Kristalno magnetni ledveni pas

63.13 

V ledveni pas so vgrajeni trije trakovi (dva magnetna in en kristalen trak), ki so skrbno razporejeni na pomembne akupunkturne točke tako, da ledveni pas odpravlja in zmanjšuje lokalizirane bolečine v hrbtenici.

Osnovne karakteristike:

Tkanina: 100 % volneno krzno + tkanina CARBON
Polnilo: 100 % volnena vata
Magnetni trakovi: Všiti magnetni trakovi za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja.
Kristalni trakovi: Všiti kristalni trakovi za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja.
Opomba: Vibracije magnetov in kristalov blagodejno vplivajo na lokalne bolečine in napetost.

Šifra: PRO-01940
Kategorija: Zaščita pred sevanem

Kristalno magnetni ledveni pas

V ledveni pas sta vgrajena dva magnetna in en kristalni trak. Vsi trakovi so skrbno razporejeni na pomembne akupunkturne točke tako, da ledveni pas odpravlja in zmanjšuje lokalizirane bolečine v hrbtenici. Vibracije magnetov in kristalov pozitivno vplivajo na krvni obtok v akupunkturnih točkah, ki izboljša cirkulacijo krvi in pomaga pri lajšanju bolečin ter otrplosti hrbta, pri vnetju hrbtnih mišic, pri športnih poškodbah in uščipu hrbta, išiasu, lumbagu, bolečinah povzročenih zaradi žolčnih ali ledvičnih kamnov, oteklinah in menstrualnih težavah ter postkirurškem zdravljenju. Prav tako kristalno – magnetni ledveni pas blaži želodčne in črevesne težave, stabilizira prebavo in motnje hranjenja, spodbuja presnovo in čiščenje jeter. Redna uporaba tega pasu ima blagodejen učinek na ledvice, prostato in reproduktivne organe.

Omenjeni artikel je možno naročiti tudi samo z magneti ali samo s kristali. Odvisno od vaših želja.

Za ceno pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na vstopni strani desno spodaj ali direktno na mail: info@biozascita.si

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni