1. Domov
  2. /
  3. Izdelki iz šungita
  4. /
  5. PIRAMIDA IZ ŠUNGITA 10cm x 10cm

PIRAMIDA IZ ŠUNGITA 10cm x 10cm

109.89 

Polirana piramida iz ŠUNGITA. Velikosti 10cm x 10cm. Uporablja se za zaščito prostora pred škodljivim sevanjem. Piramida prihaja iz Karelije (Rusija). Narejena je iz ŠUNGITA. ŠUNGIT je več kot 2 milijardi let stara kamnina, ki se nahaja samo na enem delu sveta in to je Karelija v Rusiji. ŠUNGIT ima zelo pozitivne učinke na zdravje in se lahko uporablja na različne načine.

Šifra: 008
Kategorija: Izdelki iz šungita

PIRAMIDA IZ ŠUNGITA

Piramida iz šungita je varnostna zaščita pred škodljivimi zemeljskimi sevanji, ki nastanejo zaradi premikanja v zemeljski skorji, podzemeljskih voda, nahajališč različnih mineralov in drugih nejasnih razlogov. Dokazano je bilo, da če se človek nahaja vsak dan v območju škodljivih sevanj, je njegov organizem napaden s temi škodljivimi zemeljskimi sevanji. To vodi do nepojasnenih bolezni do apatije, glavobola, slabosti. Kot rezultat oslabi imunski sistem, pojavi se disharmonija in bolezni postanejo pogosteje. Medicinske raziskave potrjujejo, da zemeljska škodljiva sevanja povzročajo kardiovaskularne bolezni in do 60% onkoloških bolezni.

LASTNOSTI ŠUNGITA

Vpliv šungita na človeški organizem je fantastičen: zdravi, ščiti, pomlaja, odstranjuje bolečino, nevtralizira slabe cone. Normalizira kardiovaskularni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, šizofrenijo in psihične bolezni.

Šungit je izvrsten ogljikov hemosorbent in se uspešno uporablja za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov do težkih kovinskih soli in patogenih mikroorganizmov.
Obstajajo številne metode zdravljenja in zdravil na osnovi šungita. V Saint-Petersburgu v Rusiji, so zdravniki na Army Medical Collegu celo izdelali šungitno zdravilno celico. Vse stene te celice so obložene s šungitnimi ploščami. Samo ena noč v taki zdravilni celici prinese pacientu s kardiovaskularnim kolapsom in mentalnimi težavami takojšno olajšanje. Zdravniki šele danes razumejo skrivnostno delovanje šungita. Ugotovili so, da se v telesnih celicah pojavi proces regeneracije. Bioenergetiki potrjujejo, da je dovolj, da se nosi šungitni obesek okoli vratu 5-10 dni, da se bio-polje osebe opomore po stresu in negativnih emocijah. Posebnost šungita je njegova uporabnost. Zdravljenje s šungitom je možno ne samo na dragih klinikah, temveč tudi v domačem okolju. Lastnosti šungita se uporabljajo pri izboljšavi strukture vode, čiščenju vode, kozmetiki, masaži, relaksaciji in zaščiti.

Piramida iz šungita ima sposobnost, da zaščiti vaš prostor pred elektomagnetnimi sevanji TV, računalnikov, mikrovalovnih pečic, hladilnikov merilnih naprav itd.

Zaradi svoje oblike in enkratnih lastnosti piramida iz šungita ustvarja torzijsko polje, ki odbija patogene žarke. Radij uporabe je odvisen od velikosti in je 1-10 m. Piramida ima vpliv na izboljšanje zdravja na človeški organizem (odstranja stres, blaži glavobol in nespečnost, dviguje energijo in celotni tonus. Piramida iz šungita odraža veliko nenavadnih lastnosti in ustvarja zdravo biopolje.

Delovanje se lahko razširi preko prostora sobe, če je piramida po proporcijah enaka Keopsovi piramidi in če osnovni robovi niso manj kot 10 cm. Dovolj je povedati, da taka piramida (v stanovanju ali v pisarni) že v nekaj urah prečisti prostor.

Izgleda, kot da ljudje s piramido dobivajo neko notranjo energijo. Izvedenci, ki so preučevali piramide iz šungita, so prepričani, da že male piramide lahko vsrkavajo negativno energijo. Piramido npr lahko postavite pred računalnikom, TV in drugimi napravami, ki so vir elektromagnetnega sevanja. Lahko jo postavite v bližini postelje ali v vaš avto. Prisotnost piramide iz šungita  harmonizira okolje. Ljudje izgubijo živčnost, nezadovoljstvo, preveliko razburjenje, poveča se njihova delovna učinkovitost in koncentracija.

Zelo priporočlljivo je imeti piramido iz šungita na svoji mizi ali poleg računalnika. Ker ima piramida iz šungita izredno moč absorbiranja negativne energije in brisanja vsakih negativnih vibracij, so znanstveniki začeli testirati njen vpliv pri kontaktu z geopatogenimi conami. Ugotovljeno je bilo, da ima neverjeten potencial.

Priporoča se, da se piramido iz šungita enkrat na dva ali tri tedne »prezrači« in se jo postavi zunaj vsaj za kakšno uro, da se očisti in regenerira.

Poglejte še manjšo različico piramide iz šungita tukaj: http://biozascita.si/izdelek/polirana-piramida-iz-sungita-5cm-x-5cm/

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni