1. Domov
  2. /
  3. Zaščita pred sevanem
  4. /
  5. Potovalni vzglavnik s kristali

Potovalni vzglavnik s kristali

28.06 

Potovalni vzglavnik s kristalni služi kot podpora za vrat. Priporoča se pri potovanju z avtom, vlakom ali letalom, kot tudi pri dolgotrajnem sedanju. Oblika vzglavnika podpira vrat in omogoča pravilen položaj vratne hrbtenice, sprostitev in odstranitev bolečin v vratu.

Osnovne karakteristike:

Tkanina: 100 % bombaž ali volneno krzno
Polnilo: Antialergijski votli silikonizirani poliester oblikovan v fine mehke kroglice.
Kristalni trakovi: Všiti trakovi s kristali za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja. Kristalne trakove je možno vzeti ven.
Opomba: Odpravlja glavobole in bolečine v vratu ter občutek splošne utrujenosti.

Šifra: PRO-00980
Kategorija: Zaščita pred sevanem

Potovalni vzglavnik s kristalni služi kot podpora za vrat. Priporoča se pri potovanju z avtom, vlakom ali letalom, kot tudi pri dolgotrajnem sedanju. Oblika vzglavnika podpira vrat in omogoča pravilen položaj vratne hrbtenice, sprostitev in odstranitev bolečin v vratu. Kristali v vzglavniku pomagajo pri uravnoteženju energetskega polja, pa njegova uporaba med potovanjem odpravlja glavobole, stres, splošno utrujenost in izčrpanost ter izboljšuje cirkulacijo v vratu a vibracije kristalov (zlasti turkiza) ščite potnike od nenadnih nezgod. Ta potovalni vzglavnik s kristali spodbuja vzdržljivost, koncentracijo, čute in povečuje moč in daje občutek elana, življenjske energije, stimulira zdrave vibracije in ustvarja dobro vzdušje. Zunanji del je lahko narejen iz 100 % bombaža, trdne tkanine ali najboljšega volnenega krzna, ki absorbira in odstrani odvečno vlago in s tem uravnava potenje tudi v pregretih avtomobilih v vročih poletnih dneh.

Omenjeni artikel je možno naročiti tudi samo z magneti ali samo s kristali. Odvisno od vaših želja.

Za ceno pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na vstopni strani desno spodaj ali direktno na mail: info@biozascita.si

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni