1. Domov
  2. /
  3. Osebna zaščita pred sevanjem
  4. /
  5. Roža življenja (disk)

Roža življenja (disk)

32.45 

Roža življenja oziroma mandala disk predstavlja združitev treh energetsko izredno močnih simbolov v eni obliki. Predstavlja združitev kozmično najbolj pomembnih elementov, ki jih v sebi nosijo mandala, roža življenja in Teslina ploščica. Vsak od teh treh močnih simbolov, je v celoto prispeval svoj košček mozaika in tako ustvaril skoncentrirano pozitivno energijo za meditacijo, zaščito, zdravljenje, koncentracijo ter osebno harmonijo.

Kategorija: Osebna zaščita pred sevanjem

ZDRUŽITEV TREH ENERGETSKO IZREDNO MOČNIH SIMBOLOV V ENEGA

MANDALA

Mandala je motiv, ki je star približno šest tisoč let ter v sanskrtu pomeni “sveti krog”. Mandala disk je osnovni simbol pri koncentraciji, meditaciji, osebnostno-zrelostnem procesu, zaščiti in samozdravljenju. Sestavljena je iz znakov, simbolov, figur in različnih likov. Večinoma toplih in pozitivnih barv.

ROŽA ŽIVLJENJA

Rožo življenja tvorijo enako velike krožnice, ki se medsebojno prekrivajo in tako sestavljajo svojevrsten geometrijski vzorec. Ta predstavlja zlati rez, ki naj bi bil najboljše možno vodilo vseh, ki poizkušajo upodobiti lepoto skladnosti. Podoba oziroma oblika rože življenja spominja na cvetne liste več cvetov.

TESLINA PLOŠČICA

Ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja po principu dvigovanja frekvence vsega živega in vsakega živega bitja (rastline, živali, hrana, kristali…). Energijo oddaja samodejno ter okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje.

 

Kako deluje roža življenja energetski disk?

Med opazovanjem ali nošenjem mandala diska se sproščajo pozitivne energije. Istočasno se razumski del možganov pomakne v meditativno stanje. Naša podzavest dobi priložnost, da svobodno deluje. Začne se naravno vzpostavljanje notranjega ravnovesja zato doživimo opazno pozitivno spremembo v naši zavesti; lahko občutimo toploto na določenih mestih v telesu, oblije nas lahko občutek neskončne povezanosti in ljubezni.

Mandala nas zdravi s širitvijo zavesti in vzpostavitvijo harmonije v nas. Preko opazovanja mandale sprejemamo tiste zdravilne energije, ki jih podzavestno potrebujemo in se jih morda niti ne zavedamo. Z posedovanjem in opazovanjem mandale sčasoma postanemo bolj umirjeni in razumevajoči.

Če mandala disk položimo na obolelo mesto na telesu, se zdravljenje močno pospeši, bolečina pa se precej zmanjša.

Mandala disk preprečuje razvoj bolezni in izboljšuje splošno razpoloženje. Dviga raven osebne pozitivne energije in njen dotok v obolele organe, lajša glavobole, pomaga pri zvinih, poškodbah mehkega tkiva, odpravlja utrujenost, depresijo.

Na katera mesta na telesu deluje mandala?

Zdravljenje preko mandale poteka neposredno na tistih mestih in ravneh, ki so najšibkejša in s tem najbolj potrebne zdravljenja.

Na mentalnem nivoju opazovanje mandale povzroči odmik pozornosti od leve možganske polovice, kjer vlada racionalni in linearni razum, k desni možganski polovici, kjer delujejo domišljija, intuicija ter razširjeno razmišljanje.

Morda vam bo prav tako všeč…

Podobni izdelki

Meni