HAMONI HARMONIZER

HAMONI HARMONIZER

Zmanjšajte vpliv negativnega električnega sevanja v vašem domu.

Izdelki iz ŠUNGITA

Šungitove zdravilne lastnosti so znane že več kot tri stoletja.

Prvo uradno omenjeno pozitivno delovanje izvira iz začetka 17. stoletja.Dokumenti so povezani z imenom Marfa Ivanovna (dvorna gospa) cesarice Ksenie Romanove. Ivanova je bila v izgnanstvu v Tolvujskem, v Zaoženju. Bila je na robu smrti, saj je ob ostalih boleznih imela tudi zelo močno epilepsijo. Ob nepričakovani pomilostitvi, ki jo je izdal Boris Godunov, so ji vaščani pokazali čudežno izvirsko vodo, ki so jo imenovali “pojav na črnem kamnu”. S to vodo, so se zdravili od antičnih časov. “Živa voda” ji je pomagala k ozdravitvi in rodila je zdravega sina. Novorojeni sin Michael Federović Romanov, je postal ustanovitelj dinastije cesarjev, ki so vladali Rusiji več kot 300 let. Kasneje je bilo še veliko primerov ozdravitve s pitjem vode, ki teče preko črnih skal, zato so se lotili raziskav.

Rezulati raziskav potrdili pozitivne učinke

Rezultati raziskav so pokazali, da je voda izredno koristna pri slabokrvnosti, skorbutu, bolezni jeter, vodenice in še veliko drugih različnih bolezni. Zaradi stalnih govoric o zdravilnih učinkih vode, je sam car Peter odredil proučitev vode in nato zaradi resničnih dejstev zgradil palačo v neposredni bližini izvirov vode. To zdravilišče je potimenoval »Marsijalne vode«. Kmalu so poročali o izrednih uspehih pri težkih boleznih, ki so jih ozdravili. Obstaja mnogo zapisov iz zgodovine, kako so si ljudje in oblasti lajšale in zdravile tegobe in bolezni s pomočjo vode iz teh krajev. Zato so tudi v tridesetih letih dvajsetega stoletja, organizirali znanstveno ekspedicijo pod vodstvom Savinševskog, da razišče te kraje. Rezultati so bili presenetljivo dobri. Zaradi druge svetovne vojne so raziskave nadaljevali šele po letu 1960.

Specifikacija šungita:

• gostota: 1,5-2,4 t/m3
• trdnost: 3,5 – 4
• barva: črna, sivo-črna
• kemijska sestava: Ogljik – 20 – 95%, Silicij – 5 – 60%, Aluminij – do 4%, Železo – do 3,5%, Magnezij – do 3,5%, Kalij – do 12%, Sumpor – do 1,2%, Kalcij do 0,58%, Fosfor – do 0,34%, in mnogo drugih makro in mikroelementov.

Šungit je naravni mineral, v osnovi je ogljik specifične strukture. Imenujejo ga „kamen življenja“. Verjamejo, da je star več kot 2 milijarde let. Poreklo šungita je še vedno uganka, obstaja pa predpostavka, da je ostanek planeta Paeton, ki je nekoč obstajal v našem sončnem sistemu.

Edino nahajališče je v republiki Kareliji, v Rusiji.

Meni